Reserveer of boek uw event:

Condoleances

Afscheid nemen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Er zijn veel zaken die direct en goed geregeld moeten worden. Maar om afscheid te nemen van uw dierbare, daar is tijd voor nodig.

Wij werken regelmatig samen met verschillende begrafenisondernemers uit het Gooi en de Utrechtse Heuvelrug.

Plechtigheid

Wij bieden u de mogelijkheid om op geheel eigen wijze invulling te geven aan het afscheid. Het Koetshuis kan in verschillende opstellingen worden neergezet. In theateropstelling is er ruimte voor 150 zitplaatsen en nog plek voor een aantal statafels. De maximale capaciteit voor een uitvaart is 200 gasten.

Uw dierbare mag bij ons in geopende kist aanwezig zijn indien u dit wenst.

Beeld en geluid is een van de belangrijkste aspecten van een uitvaart. Vandaar dat wij deze faciliteiten niet zelf in de hand willen hebben. Hiervoor huren wij onze professional in die ruime ervaring heeft in het faciliteren van beeld en geluid t.b.v. uitvaarten. Er wordt gezorgd voor professioneel geluid voor spraak en muziek, beeldschermen en/of geluidsopname.

Uitvaart en condoleance

Reserveer nu in ons restaurant:

Meer informatie over evenementen:

Of ga naar onze contactpagina:

Klik hier

Condoleance

Voor of na een uitvaart is er behoefte om samen te zijn met familie en vrienden. Het bijeenkomen op een bijzondere plek kan een persoonlijke touch geven aan het afscheid.

Restaurant Mauritshoeve en Het Koetshuis liggen op een steenworp afstand van crematorium ‘Den en Rust’. Twee monumentale panden, te midden van een prachtige bosrijke omgeving. Condoleren en steun geven op een sfeervolle locatie, waar u niet hoeft te denken aan de tijdsdruk.

Hoe een condoleance wordt ingevuld ligt helemaal aan u. U kunt kiezen voor een kopje koffie of thee met een koekje of een glaasje met een bitterbal om het leven van uw dierbare te vieren. Het mag zo eenvoudig of uitgebreid als u zelf wilt. Ook aan specifieke wensen komen wij u graag tegemoet.

De Mauritshoeve en Het Koetshuis bieden diverse besloten ruimtes aan die geschikt zijn voor grote of kleine aantallen. In overleg kan ook het gehele restaurant afgehuurd worden.

Graag staan wij u te woord om u te vertellen over de moglijkheden.

Bij Restaurant Maurits Hoeve & Trouw- en evenementenlocatie Het Koetshuis...

Restaurant Mauritshoeve

De Mauritshoeve ligt in een prachtige bosrijk gebied op de grens van Maartensdijk en Bilthoven. Midden in de natuur, geen drukte van buitenaf.
Een pand met een historische achtergrond. Een plek waar men vroeger kwam als kind en nu zelf hun kinderen mee naar toe nemen. Het wordt doorgegeven van generatie op generatie.
Wij staan bekend als een restaurant dat meer biedt dan alleen eten en drinken. Een gevoel van thuis.

Tijdelijk maandag & dinsdag gesloten

Woensdag tot en met zaterdag open vanaf 11:00 uur
Zondag vanaf 10:00 uur geopend
Keuken geopend vanaf 12:00 uur

NA 20:00 UUR NEMEN WIJ GEEN NIEUWE GASTEN MEER AAN

Wij verwelkomen nieuwe gasten tot 20:00 uur.

Onze menukaart
Ons restaurant...

Feesten en partijen

Buiten het à la carte gedeelte is restaurant Mauritshoeve en Het Koetshuis geschikt voor partijen zoals een jubileum, verjaardag, receptie of feestavond. Ongeacht wat de reden is voor een feestje of partij: u bent van harte welkom!

Klik hier

Condoleances

Afscheid nemen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Er zijn veel zaken die direct en goed geregeld moeten worden. Maar om afscheid te nemen van uw dierbare, daar is tijd voor nodig. Wij werken regelmatig samen met verschillende begrafenisondernemers uit het Gooi en de Utrechtse Heuvelrug.

Klik hier

Trouwlocatie

Jullie trouwdag is een mijlpaal in jullie leven! Een bijzondere dag om bewust mee te maken en enorm van te genieten. Daarom willen wij al het werk uit handen nemen. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek leveren wij maatwerk: precies zoals jullie het wensen!

Klik hier

Zakelijk

Vergaderen, besprekingen, lunch en diner of een luxe aangeklede borrel, alles is mogelijk in Restaurant Mauritshoeve en Het Koetshuis en dat alles in een ongedwongen en professionele sfeer.

Klik hier

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONS NIEUWS

Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van speciale aanbiedingen, wijzigingen in de menu-kaart en allerlei ander leuk nieuws rond De Maurits Hoeve en Het Koetshuis. Schrijf u nu in via het onderstaande formulier:

Uw toestemming

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen en ga akkoord dat mijn naam en e-mailadres hiervoor worden gebruikt.

Copyright 2024 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.