Reserveer of boek uw event:

Huwelijksvoltrekking & trouwevenementen

Jullie trouwdag is een mijlpaal in jullie leven! Een bijzondere dag om bewust mee te maken en enorm van te genieten. Daarom willen wij al het werk uit handen nemen.

Een droomhuwelijk begint bij een sprookjesachtige trouwlocatie. Het Koetshuis is een monumentaal pand met een rijke geschiedenis midden tussen de bossen en weilanden. Willen jullie buiten trouwen? Geef elkaar dan het jawoord midden in de natuur.   

Ook zonder huwelijksvoltrekking zijn jullie van harte welkom een receptie, diner of feest te geven.

In een vrijblijvend gesprek kunnen jullie je wensen en ideeën op tafel leggen en gezamenlijk kijken naar alle mogelijkheden die deze prachtige locatie te bieden heeft.

Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek leveren wij maatwerk: precies zoals jullie het wensen!

Krijg een indruk van de bruiloften op onze fantastische locaties

Reserveer nu in ons restaurant:

Meer informatie over evenementen:

Of ga naar onze contactpagina:

Klik hier

Vanaf 2 tot 250 personen

De Mauritshoeve en het Koetshuis biedt gelegenheid voor ieder gezelschap. Hoe klein en intiem of groot en uitbundig dan ook. Vanaf 2 tot 250 personen.

Van huwelijksvoltrekking tot een spetterend feest, jullie mooiste dag kan van ’s morgens vroeg tot middernacht bij ons gevierd worden. Jullie hoeven zich geen zorgen te maken over het verplaatsten van uw gasten van de ene naar de andere plek. Een gastvrij team staat klaar om alles geheel volgens wens te laten verlopen.

Het is immers jullie speciale dag

Wij werken samen met een styliste. Zij helpt jullie graag met de complete aankleding. Denk hierbij aan de aankleding van het trouwprieel, het diner, alles is mogelijk. Zij is gespecialiseerd in bloemwerk, wat een belangrijk onderdeel van de styling is. Geen standaard decoraties, maar met oog voor detail en in de kleuren en sfeer van jullie dag. Daarnaast is er de mogelijkheid om mooie eyecatchers te huren, denk aan houten ezels met een welkomstbord, allerhande decoratiemateriaal en de limonadebar.

Vertel ons jullie wensen en wij maken het mogelijk!

Bij Restaurant Maurits Hoeve & Trouw- en evenementenlocatie Het Koetshuis...

Restaurant Mauritshoeve

U komt binnen in het "Restaurant". Deze ruimte met 55 zitplaatsen straalt een gezellige,
authentieke sfeer uit. Op de mooie dagen van het jaar kunt u genieten van ons terras, dat ruimte biedt aan 100 personen.

Maandag geopend vanaf 11:00 uur.
Dinsdag gesloten.
Woensdag t/m zaterdag geopend vanaf 11:00 uur.
Zondag geopend vanaf 10:00 uur.
Wij verwelkomen nieuwe gasten tot 20:00 uur.

Wij verwelkomen nieuwe gasten tot 20:00 uur.

Onze menukaart
Ons restaurant...

Feesten en partijen

Buiten het à la carte gedeelte is restaurant Mauritshoeve en Het Koetshuis geschikt voor partijen zoals een jubileum, verjaardag, receptie of feestavond. Ongeacht wat de reden is voor een feestje of partij: u bent van harte welkom!

Klik hier

Condoleances

Afscheid nemen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Er zijn veel zaken die direct en goed geregeld moeten worden. Maar om afscheid te nemen van uw dierbare, daar is tijd voor nodig. Wij werken regelmatig samen met verschillende begrafenisondernemers uit het Gooi en de Utrechtse Heuvelrug.

Klik hier

Trouwlocatie

Jullie trouwdag is een mijlpaal in jullie leven! Een bijzondere dag om bewust mee te maken en enorm van te genieten. Daarom willen wij al het werk uit handen nemen. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek leveren wij maatwerk: precies zoals jullie het wensen!

Klik hier

Zakelijk

Vergaderen, besprekingen, lunch en diner of een luxe aangeklede borrel, alles is mogelijk in Restaurant Mauritshoeve en Het Koetshuis en dat alles in een ongedwongen en professionele sfeer.

Klik hier

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONS NIEUWS

Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van speciale aanbiedingen, wijzigingen in de menu-kaart en allerlei ander leuk nieuws rond De Maurits Hoeve en Het Koetshuis. Schrijf u nu in via het onderstaande formulier:

Uw toestemming

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen en ga akkoord dat mijn naam en e-mailadres hiervoor worden gebruikt.

Copyright 2020 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.