Reserveer of boek uw event:

Het Koetshuis

Het Koetshuis is een prachtig monumentaal pand midden in de bosrijke omgeving van Maartensdijk en Bilthoven. De locatie voor uw evenement!

Het Koetshuis biedt gelegenheid voor ieder gezelschap. Hoe klein en intiem of groot en uitbundig dan ook. Vanaf 2 tot 250 personen.

De locatie beschikt over een eigen entree, twee verdiepingen met beide een zaal van circa 250m2. Deze locatie heeft u volledig voor u zelf. Geen andere gasten maken gebruik van de faciliteiten tijdens uw bezoek.

Wij bieden u de mogelijkheid om op geheel eigen wijze invulling te geven aan uw evenement.

Bij Restaurant Maurits Hoeve & Trouw- en evenementenlocatie Het Koetshuis...

Feesten en partijen

Buiten het à la carte gedeelte is restaurant Mauritshoeve en Het Koetshuis geschikt voor partijen zoals een jubileum, verjaardag, receptie of feestavond. Ongeacht wat de reden is voor een feestje of partij: u bent van harte welkom!

Klik hier

Condoleances

Afscheid nemen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Er zijn veel zaken die direct en goed geregeld moeten worden. Maar om afscheid te nemen van uw dierbare, daar is tijd voor nodig. Wij werken regelmatig samen met verschillende begrafenisondernemers uit het Gooi en de Utrechtse Heuvelrug.

Klik hier

Trouwlocatie

Jullie trouwdag is een mijlpaal in jullie leven! Een bijzondere dag om bewust mee te maken en enorm van te genieten. Daarom willen wij al het werk uit handen nemen. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek leveren wij maatwerk: precies zoals jullie het wensen!

Klik hier

Zakelijk

Vergaderen, besprekingen, lunch en diner of een luxe aangeklede borrel, alles is mogelijk in Restaurant Mauritshoeve en Het Koetshuis en dat alles in een ongedwongen en professionele sfeer.

Klik hier

Reserveer nu in ons restaurant:

Meer informatie over evenementen:

Of ga naar onze contactpagina:

Klik hier

Het Koetshuis is een officiële trouwlocatie. Willen jullie buiten trouwen, waarom niet? Geef elkaar dan het jawoord midden in de natuur!

Daarnaast hebben wij hebben de mogelijkheid om afscheid te nemen van uw naasten. De zalen kunnen in diverse opstellingen worden neergezet, waardoor uw eigen sfeer kunt bepalen voor de uitvaart en/of condoleance. Condoleren en steun geven op sfeervolle locatie, waar u niet hoeft te denken aan de tijdsdruk.

De locatie biedt tal van ontelbare mogelijkheden! Wilt u een presentatie doen van een nieuw product, een vergadering met in de pauze een wandeling in het bos. Geen strakke vergaderzalen, maar een gevoel van thuis. In zo’n sfeer voelen mensen zich snel op hun gemak en zullen besprekingen soepel verlopen.

Training, vergadering, feest, huwelijk, verjaardag of condoleance/uitvaart, alles is mogelijk in een ongedwongen, en persoonlijke sfeer.

Krijg een indruk van de sfeer die Het Koetshuis u kan bieden

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONS NIEUWS

Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van speciale aanbiedingen, wijzigingen in de menu-kaart en allerlei ander leuk nieuws rond De Maurits Hoeve en Het Koetshuis. Schrijf u nu in via het onderstaande formulier:

Uw toestemming

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen en ga akkoord dat mijn naam en e-mailadres hiervoor worden gebruikt.

Copyright 2021 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.