Reserveer of boek uw event:

Over De Maurits Hoeve in de omgeving Bilthoven en Maartensdijk

De Mauritshoeve ligt in een prachtige bosrijk gebied op de grens van Maartensdijk en Bilthoven. Midden in de natuur, geen drukte van buitenaf.
Een centrale locatie in het land die makkelijk bereikbaar is.

Een pand met een historische achtergrond. Een bedrijf die met de tijd meegroeit, maar waar je ook nog de sfeer van vroeger kan proeven.

Toegankelijkheid en diversiteit zijn een van onze sterkste punten. Vanwege het grote aanbod komen diverse doelgroepen op ons af.

Bij Restaurant Maurits Hoeve & Trouw- en evenementenlocatie Het Koetshuis...

Restaurant Mauritshoeve

U komt binnen in het "Restaurant". Deze ruimte met 55 zitplaatsen straalt een gezellige,
authentieke sfeer uit. Op de mooie dagen van het jaar kunt u genieten van ons terras, dat ruimte biedt aan 100 personen.

Maandag geopend vanaf 11:00 uur.
Dinsdag gesloten.
Woensdag t/m zaterdag geopend vanaf 11:00 uur.
Zondag geopend vanaf 10:00 uur.
Wij verwelkomen nieuwe gasten tot 20:00 uur.

Wij verwelkomen nieuwe gasten tot 20:00 uur.

Onze menukaart
Ons restaurant...

Feesten en partijen

Buiten het à la carte gedeelte is restaurant Mauritshoeve en Het Koetshuis geschikt voor partijen zoals een jubileum, verjaardag, receptie of feestavond. Ongeacht wat de reden is voor een feestje of partij: u bent van harte welkom!

Klik hier

Condoleances

Afscheid nemen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Er zijn veel zaken die direct en goed geregeld moeten worden. Maar om afscheid te nemen van uw dierbare, daar is tijd voor nodig. Wij werken regelmatig samen met verschillende begrafenisondernemers uit het Gooi en de Utrechtse Heuvelrug.

Klik hier

Trouwlocatie

Jullie trouwdag is een mijlpaal in jullie leven! Een bijzondere dag om bewust mee te maken en enorm van te genieten. Daarom willen wij al het werk uit handen nemen. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek leveren wij maatwerk: precies zoals jullie het wensen!

Klik hier

Zakelijk

Vergaderen, besprekingen, lunch en diner of een luxe aangeklede borrel, alles is mogelijk in Restaurant Mauritshoeve en Het Koetshuis en dat alles in een ongedwongen en professionele sfeer.

Klik hier

Reserveer nu in ons restaurant:

Meer informatie over evenementen:

Of ga naar onze contactpagina:

Klik hier

Restaurant Mauritshoeve is voor vele een plek van herinnering.
Opa’s en oma’s die hier vroeger al kwamen en in de loop van de jaren hun kinderen en zelfs hun kleinkinderen kennis hebben laten maken met ons.
Zij hebben de Mauritshoeve in de loop van de jaren zien veranderen.

Daarnaast mogen wij ook veel wandelaars en fietsers verwelkomen. Dit vanwege de prachtige omgeving waar tal van fiets- en wandelroutes zijn.

Ook de zakelijke gast komt graag bij ons. Even ontsnappen uit de drukte en genieten van de rust tijdens een lunch en/of diner.

Om in te spelen op alle wensen van onze gasten is onze menukaart zeer gevarieerd. Verschillende vis, vlees en vegetarische gerechten, maar natuurlijk ook de pannenkoek die voor vele niet mag ontbreken. Er wordt bij ons rekening gehouden met allergieën of speciale eetwensen!

Naast het a la carte zijn er ook mogelijkheden om onze zalen te huren voor een feesten, partijen, vergaderingen, trouwerijen, condoleances en zelfs uitvaarten.

Mauritshoeve en Koetshuis; een gevoel van thuis die niet alleen gecreëerd wordt door de locatie, maar ook door onze medewerkers.

Kom gezellig uiteten bij restaurant Mauritshoeve!

Krijg een indruk van de sfeer en de heerlijke gerechten in ons restaurant

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONS NIEUWS

Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van speciale aanbiedingen, wijzigingen in de menu-kaart en allerlei ander leuk nieuws rond De Maurits Hoeve en Het Koetshuis. Schrijf u nu in via het onderstaande formulier:

Uw toestemming

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen en ga akkoord dat mijn naam en e-mailadres hiervoor worden gebruikt.

Copyright 2020 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.