Reserveer of boek uw event:

Kerst bij de Mauritshoeve

6 december is bij ons het startsein van kerst. Sinterklaas en ‘zijn’ pieten worden liefdevol uitgezwaaid, maar wij staan al te trappelen om de kerstspullen van zolder af te halen.

Elk jaar weer wordt de kerstmuziek hard opgezet en wordt er vrolijk met de teksten meegezongen om al helemaal in de stemming te komen. In elke zaal staat er een prachtige kerstboom, met elk zijn eigen kleur en verhaal. Een maand lang mogen wij en u genieten van de kerstsfeer bij de Mauritshoeve.

Kerst in de horeca

Wanneer je in de horeca werkt, betekent dat je ook moet werken met feestdagen. Wat maakt het nou zo leuk om met de kerst te werken?!

Er wordt hard gewerkt, maar de sfeer is anders. Gasten nemen echt de tijd voor elkaar, maar ook om te genieten van het kerstdiner. Hierdoor is alles gemoedelijker en vrolijker.

Met de kerst hebben wij niet onze werkkleding aan, maar mogen wij ons, net zoals u, mooi maken.

Wel hebben wij er voor gekozen om dit jaar één kerstdag dicht te zijn. Zo kunnen wij ook een speciale dag wijden aan onze vrienden en familie. Dit verdienen zijn ook.

Kerstdagen

De eerste kerstdag, maandag 25 december, zijn wij dit jaar geopend.
Vanaf 11:00 uur bent u al welkom voor een kopje koffie met wat lekkers. Om 12:00 uur staat de keukenbrigade voor u klaar en kan er heerlijk geluncht worden. Wij werken dan met onze a la carte kaart.

Om 16:00 uur gaan wij een uurtje dicht. Naast dat alle tafels worden opgedekt met linnen, gaan wij zelf ook genieten van een kleine kerstmaaltijd. Vanaf 17:00 uur zijn de deuren geopend voor het kerstdiner. Tijdens het diner werken wij uitsluitend met ons kerstmenu. Die u hieronder kunt vinden.

Mogen wij u verwelkomen met de kerst?
Reserveer u tafel!

24 december- Kerstavond:

Geopend tot 17:00 uur

25 december- 1e kerstdag:

Geopend vanaf 11:00 uur t/m 16:00 uur geopend lunch
16:00 – 17:00 uur Gesloten
17:00 uur open voor diner. Speciaal kerstmenu

26 december- 2e kerstdag:

Gesloten

Bekijk ons speciale kerstmenu…

Reserveer nu in ons restaurant:

Meer informatie over evenementen:

Of ga naar onze contactpagina:

Klik hier

Plaats hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bij Restaurant Maurits Hoeve en Het Koetshuis kunt u terecht voor...

Restaurant Mauritshoeve

De Mauritshoeve ligt in een prachtige bosrijk gebied op de grens van Maartensdijk en Bilthoven. Midden in de natuur, geen drukte van buitenaf.
Een pand met een historische achtergrond. Een plek waar men vroeger kwam als kind en nu zelf hun kinderen mee naar toe nemen. Het wordt doorgegeven van generatie op generatie.
Wij staan bekend als een restaurant dat meer biedt dan alleen eten en drinken. Een gevoel van thuis.

Tijdelijk maandag & dinsdag gesloten

Woensdag tot en met zaterdag open vanaf 11:00 uur
Zondag vanaf 10:00 uur geopend
Keuken geopend vanaf 12:00 uur

NA 20:00 UUR NEMEN WIJ GEEN NIEUWE GASTEN MEER AAN

Wij verwelkomen nieuwe gasten tot 20:00 uur.

Onze menukaart
Ons restaurant...

Feesten en partijen

Buiten het à la carte gedeelte is restaurant Mauritshoeve en Het Koetshuis geschikt voor partijen zoals een jubileum, verjaardag, receptie of feestavond. Ongeacht wat de reden is voor een feestje of partij: u bent van harte welkom!

Klik hier

Condoleances

Afscheid nemen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Er zijn veel zaken die direct en goed geregeld moeten worden. Maar om afscheid te nemen van uw dierbare, daar is tijd voor nodig. Wij werken regelmatig samen met verschillende begrafenisondernemers uit het Gooi en de Utrechtse Heuvelrug.

Klik hier

Trouwlocatie

Jullie trouwdag is een mijlpaal in jullie leven! Een bijzondere dag om bewust mee te maken en enorm van te genieten. Daarom willen wij al het werk uit handen nemen. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek leveren wij maatwerk: precies zoals jullie het wensen!

Klik hier

Zakelijk

Vergaderen, besprekingen, lunch en diner of een luxe aangeklede borrel, alles is mogelijk in Restaurant Mauritshoeve en Het Koetshuis en dat alles in een ongedwongen en professionele sfeer.

Klik hier

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONS NIEUWS

Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van speciale aanbiedingen, wijzigingen in de menu-kaart en allerlei ander leuk nieuws rond De Maurits Hoeve en Het Koetshuis. Schrijf u nu in via het onderstaande formulier:

Uw toestemming

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen en ga akkoord dat mijn naam en e-mailadres hiervoor worden gebruikt.

Copyright 2022 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.